Staat de klant bij jou altijd op één, heb je technisch inzicht en hou je van ijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze groeiende organisatie, de specialist op het gebied van ijsmachines, zoeken wij enthousiaste collega’s voor de volgende vacatures:

  • Zelfstandig servicemonteurs (38 uur per week)
  • Leerling monteurs / onderhoudsmonteurs (38 uur per week)

Servicemonteur

Als servicemonteur ben jij dagelijks onderweg om bij onze klanten op locatie reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan alle soorten ijs gerelateerde apparatuur: (soft)ijs bereidende machines, ijsvitrines, ijsbewaarkasten en koelwerkbanken.

Als servicemonteur heb je bij voorkeur een koeltechnische opleiding afgerond. Zo niet, dan gaan wij ervoor zorgen dat je deze kunt behalen. Een afgeronde elektrotechnische of vergelijkbare opleiding is dan wel erg handig.

Leerling monteur / onderhoudsmonteur

Als leerling monteur / onderhoudsmonteur bezoek jij onze klanten om de softijsmachine helemaal uit elkaar te halen, grondig te reinigen en natuurlijk weer in elkaar te zetten. Alle demonteerbare onderdelen zoals slangen en sluitingen gaan door jouw handen om ze goed te reinigen en te desinfecteren waardoor bactiëren geen kans meer hebben en onze klant ijs van de allerbeste kwaliteit kan verkopen. Daarnaast gaan we je in deze functie opleiden tot servicemonteur zodat je in de toekomst alle voorkomende werkzaamheden aan de verschillende soorten apparatuur kunt uitvoeren.

Voor de functie van leerling monteur / onderhoudsmonteur is een afgeronde opleiding geen vereiste, zolang je maar leergierig bent en affiniteit hebt met techniek.

Hebben we er, na een uitgebreid inwerk en eventueel opelidingstraject, samen vertrouwen in dat je zelf de weg op kan dan kun je rekenen op een eigen volledig ingerichte bus waarmee jij onze klanten gaat bezoeken. Ook al werk je zelfstandig, je staat er bij ons nooit alleen voor. We werken met een klein en hecht team en er is altijd wel iemand bereikbaar om jou verder te helpen.

Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit met ijs & techniek en voor de functie van servicemonteur heb je bovendien een elektrotechnische of vergelijkbare opleiding afgerond.
  • Je bent klant-, service- en oplossingsgericht.
  • Je hebt technisch inzicht en bent analytisch sterk.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je bent flexibel en kunt goed zelfstandig werken.

Wie zijn wij?

Europa Ice is sinds 2002 de specialist op het gebied van service en onderhoud aan ijs gerelateerde apparatuur, zoals ijsmachines, vitrines, slushmachines en koel-/vrieskasten. Dagelijks werken wij aan onder andere de volgende kwaliteitsmerken: Carpigiani, Cattabriga, Coldelite, Orion en FB.

Reageren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar: info@europa-ice.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met telefoonnummer 0487-511120.

Wil je ons eerst wat beter leren kennen? Dat kan ook, dan drinken we samen een kop koffie. Ga je liever een halve dag mee op de bus, neem dan ook contact met ons op, dan plannen we dit in!

Winkelwagen