Staat de klant bij jou altijd op één? Heb je technisch inzicht en hou je van ijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn de specialist op het gebied van ijsmachines, zijn een gezond groeiende organisatie en zoeken enthousiaste collega’s. Momenteel hebben we de volgende vacatures:

  • Zelfstandig servicemonteurs (38 uur per week)
  • Leerling monteurs / onderhoudsmonteurs (38 uur per week)

Servicemonteur

Als servicemonteur ben jij dagelijks onderweg om bij onze klanten om reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan allerlei ijsgerelateerde apparatuur. Hiertoe behoren onder meer (soft)ijsbereidende machines, ijsvitrines, ijsbewaarkasten en koelwerkbanken.

Heb je een koeltechnische opleiding afgerond? Prima! Zo niet, dan gaan wij ervoor zorgen dat je die gaat behalen. Een afgeronde elektrotechnische of vergelijkbare opleiding is dan wel zo handig.

Leerling monteur / onderhoudsmonteur

Als leerling monteur/onderhoudsmonteur bezoek jij onze klanten om hun softijsmachine volledig uit elkaar te halen, grondig te reinigen en natuurlijk weer in elkaar te zetten. Je reinigt en desinfecteert alle demonteerbare onderdelen zoals slangen en sluitingen waardoor bacteriën geen kans hebben en onze klant ijs van de allerbeste kwaliteit kan blijven verkopen. In deze functie leiden we je op tot servicemonteur zodat je in de toekomst zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden aan de verschillende soorten ijsapparatuur kunt uitvoeren.

Voor de functie van leerling monteur/onderhoudsmonteur is een afgeronde opleiding geen vereiste. Belangrijk is dat je leergierig bent en affiniteit hebt met techniek.

Hebben jij en wij er, na een uitgebreid inwerk- en eventueel opleidingstraject, samen vertrouwen in dat je zelf de weg op kunt? Dan krijg je een eigen volledig ingerichte bus ter beschikking waarmee jij onze klanten gaat bezoeken.
Ook al werk je dan zelfstandig, je staat er bij ons nooit alleen voor. We werken met een klein en hecht team en er is altijd wel iemand bereikbaar om jou, als dat nodig, is snel verder te helpen.

Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit met techniek en ijs.
  • Voor de functie van servicemonteur geldt bovendien:
    je hebt een elektrotechnische of vergelijkbare opleiding afgerond.
  • Je bent klant-, service- en oplossingsgericht.
  • Je hebt technisch inzicht en bent analytisch sterk.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je bent flexibel en kunt goed zelfstandig werken.

Wie zijn wij?

Europa Ice, onderdeel van de Veenhuizen Groep, is sinds 2002 de specialist op het gebied van service en onderhoud aan ongeveer elke denkbare ijsgerelateerde apparatuur. Om er enkele te noemen: ijsmachines, ijsvitrines, slushmachines en koel-/vrieskasten. Dagelijks installeren, onderhouden en repareren werken wij onder andere de kwaliteitsmerken Carpigiani, Cattabriga, Coldelite, Orion en FB.

Reageren

Ben je enthousiast geworden over deze vacatures? En voldoe je aan de eisen? Stuur dan vandaag nog je cv en een korte motivatie naar info@europa-ice.nl. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0487-511 120.

Misschien wil je ons eerst vrijblijvend wat beter leren kennen. Je bent van harte welkom. Laten we samen een kop koffie drinken. Of wil je liever direct een halve dag mee op de bus? Neem ook dan contact met ons op. Dan plannen we dit zo snel mogelijk in. Je ziet het: we zien uit naar jouw komst!

Winkelwagen