Diensten

Europa Ice is uitgegroeid tot de grootse servicepartner van Nederland. En dat is niet zonder reden. Onze klanten waarderen ons om onze betrokkenheid, flexibiliteit, snelle service en gespecialiseerde vakkennis.

Wij zijn specialisten op het gebied van onderhoud, schoonmaak, storingen en het leveren van (onderhouds)materialen. Onze monteurs zijn toegewijd om de kwaliteit en levensduur van uw machines te verbeteren.

“Wij gaan voor de diensten van Europa Ice! Ze zijn betrouwbaar en snel. Service en kwaliteit staan bij ons in een hoog vaandel, dus dat verwachten wij ook van onze leveranciers.”

24- uurs Storingsdienst


Wij bieden u een 24/7 service. Maar wat betekent dit eigenlijk? Europa Ice verricht service binnen haar regio en trachten deze op te lossen binnen 24 uur zodat we uw probleem snel en effectief kunnen oplossen. Altijd!

We kunnen meestal de storing direct oplossen doordat wij de meeste materialen op voorraad hebben zowel in ons magazijn als in onze werkbussen. Bel bij storingen onze storingslijn via 0487-511120.

Onderhoudscontracten


WinterdealRegelmatig en preventief onderhoud is van groot belang voor het functioneren van uw machines. Wij begrijpen echter als geen ander dat dit niet altijd bovenaan uw prioriteitenlijst staat. U wilt zich immers liever bezig houden met uw winkel.

Daarom bieden wij een helder en doeltreffend onderhoudscontract voor de periode van een jaar. In dit jaar voeren wij een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit en kunnen wij ook, indien u dit wenst, de zorgen van de 6-wekelijkse schoonmaak uit handen nemen. Onze monteur doet dit op een zeer grondige, professionele wijze en volgens de HACCP norm, waardoor u er geen omkijken naar heeft.

Wij plannen onze bezoeken aan uw winkel in goed overleg en ruim van tevoren, zodat u er minimale hinder van ondervindt. U vindt de geplande bezoeken terug in ons service-schema, dat u van ons ontvangt.

Eigen werkplaats en testcenter


Europa Ice heeft een geavanceerde werkplaats voor reparaties aan machines die niet ter plaatse kunnen worden uitgevoerd. Wij zorgen voor het transport van uw machine(s) van en naar uw bedrijf.

Nadat uw machine vakkundig in orde is gemaakt wordt deze aan een aantal uitvoerige tests onderworpen. Vervolgens wordt de machine volledig gebruiksklaar weer op uw verkooppunt geïnstalleerd zodat u meteen weer aan de slag kunt. De mogelijkheid om de machine buiten het seizoen bij ons te stallen is ook onderdeel van ons service concept. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat kunt u zelf doen?


schoonmaakproduct-1

Wilt u zelf uw machine onderhouden en reinigen? Bezoek dan onze webshop voor een overzicht van al uw schoonmaak- en onderhoudsproducten. Door onze uitgebreide, diverse voorraad en snelle levering heeft u het meestal de volgende dag al in huis.